Si te shpetojme sa me shpejt nga gripi

Pirja e lengjeve: Viruset nuk bejne gje tjeter vecse leshojne toksina (helme) ne organizem, dhe lengjet e shumta e shpelajne organizmin nga kto helme te viruseve qe e bezdisin organizmin gjate gjithe kohes. Prandaj duhet te pihen sa me shume lengje. Lengjet e frutave pervec ketij efekti ndihmojne dhe ne mbajtjen e PH te trupit prandaj jane shume te dobishme. Vazhdoni leximin

#gripi, #gripi-stinor, #si-ta-luftojme-gripin