Arkiva Etiketash: rendesia e biodiversitetit

Biodiversiteti dhe rëndësia e tij

Çfare është Biodiversiteti ? Vazhdoni leximin

2010 vit i biodiversitetit

Kombet e Bashkuara e caktuan 2010-en si Viti Nderkombetar i Biodiversitetit, duke e pershkruar si “kremtim i jetes ne toke dhe i vleres se biodiversitetit per jetet tona”. Vazhdoni leximin

Këtë e pëlqejnë %d blogues: