Dhuna ne familje rezultat i diskriminimit gjinor.

Dhuna ne familje

Dhuna ne familje shihet nga nje pjese e mire e popullsise si nje gje normale e cila eshte pjese e jetes se perditshme. Por vetem ata qe e provojne ne kurriz te tyre e kuptojne ne kurriz te saj. Keta e dine se cbudallallek eshte shprehja kush te rreh te do.

Nuk ka cicerone e orator qe ta argumentoje miredashjen kur dhunuesi zbraz gjithe zemerimin e tij ne grushta, shqelma dhe goditje me cfare ti kape dora. Ketu jo miredashje qe nuk ka, por nuk ka as mendje te shendetshme e gjykim normal. Vazhdoni leximin

#cfare-eshte-familja, #dhuna-ne-familje-dhe-diskriminimi-gjinor, #format-e-dhunes-ne-familje, #ligji-dhe-dhuna-ne-familje, #parandalimi-i-dhunes-ne-familje