Zbulo pse Kalendari Maja perfundon ne 21 Dhjetor 2012

Je i intriguar nga parashikimet tmerresisht te sakta te Fisit Maja? Do te dish gjithashtu dhe per arsyen pse ata kane perfunduar kalendarin e tyre ne 21 dhjetor 2012?? Ky postim do tju zbuloje gjithcka mbi intrigen e 21 dhjetorit dhe ju do ta kuptoni perfundimisht arsyen e vertete te kesaj historie. Duke lexuar mbi … Vazhdoni leximin e Zbulo pse Kalendari Maja perfundon ne 21 Dhjetor 2012

Advertisements

2012 Profecia Maja

Çfarë do të ndodh ndodh në dhjetor 2012? Shumë njerëz kanë dijeni për kalendarin e fisit Maja, por jo të gjithë e kuptojnë se çfarë do të thotë ai ose si funksionon. Ky kalendar përfundon më 21 dhjetor 2012. Çfarë do të thotë kjo? Ata që i njohin majatë dhe saktësinë e tyre të habitshme … Vazhdoni leximin e 2012 Profecia Maja

2012 parashikimi i fisit Maja

Çfarë do të ndodh ndodh në dhjetor 2012? Shumë njerëz kanë dijeni për kalendarin e fisit Maja, por jo të gjithë e kuptojnë se çfarë do të thotë ai ose si funksionon. Ky kalendar përfundon më 21 dhjetor 2012. Çfarë do të thotë kjo? Ata që i njohin majatë dhe saktësinë e tyre të habitshme … Vazhdoni leximin e 2012 parashikimi i fisit Maja