21 Dhjetori po afron

Meqe me qindra vete jane versulur ne google per te lexuar mb i fisin Maja une them te permbledh ketu te gjithe artikujt qe ky blog permban per kte teme. Me qindra njerez po lexojne artikuj te vecante mbi fisin Maja ketu dhe pyesin ku jane artikujt e tjere. Ok ja ku i keni te … Vazhdoni leximin e 21 Dhjetori po afron

Advertisements

Eshte mese e vertete qe 21 dhjetor eshte dita tragjike

Eshte e vertete se 21 dhjetor 2012 do te jete dita e vdekjeve tragjike. Pasardhesit e sotshem te fisit Maja jane ankuar publikisht per spekullimet qe media sociale po i ben filozofise se tyre anembane planetit. Vete NASA bie dakord me mendimet se cikli i kalendarit Maja perfundon ne 21 dhjetor. Pra pergjigja per te … Vazhdoni leximin e Eshte mese e vertete qe 21 dhjetor eshte dita tragjike

Njohuri mbi Fisin Maya

Pjesa I Sipas të dhënave ekzistuese materiale historike, civilizimi i lashtë MAJA ka ekzistuar shumë më parë, por kulmin e përparimit të vrullshëm të saj e arrin në periudhën 250- 900 p.e.s. Shtrihej në një hapësirë gjeografike të kontinentit të sotëm të Amerikës Qendrore (në mes të Guatamalës, Belizesë, Hondurasit dhe Salvadorit të sotëm). Po … Vazhdoni leximin e Njohuri mbi Fisin Maya