Biodiversiteti dhe rëndësia e tij

Çfare është Biodiversiteti ? Vazhdoni leximin e Biodiversiteti dhe rëndësia e tij

Advertisements

Rreziku qe i vjen flores dhe faunes nga dora e njeriut dhe mungesa e ndergjegjesimit

Rreqebulli i ballkanit, çakalli, apo dhe ariu i murrmë, etj, klasifikohen lloje te kercenuara, që meritojnë kujdes dhe vëmendje të veçantë. Vazhdoni leximin e Rreziku qe i vjen flores dhe faunes nga dora e njeriut dhe mungesa e ndergjegjesimit