21 Dhjetori po afron

Meqe me qindra vete jane versulur ne google per te lexuar mb i fisin Maja une them te permbledh ketu te gjithe artikujt qe ky blog permban per kte teme. Me qindra njerez po lexojne artikuj te vecante mbi fisin Maja ketu dhe pyesin ku jane artikujt e tjere. Ok ja ku i keni te … Vazhdoni leximin e 21 Dhjetori po afron

Advertisements

Eshte mese e vertete qe 21 dhjetor eshte dita tragjike

Eshte e vertete se 21 dhjetor 2012 do te jete dita e vdekjeve tragjike. Pasardhesit e sotshem te fisit Maja jane ankuar publikisht per spekullimet qe media sociale po i ben filozofise se tyre anembane planetit. Vete NASA bie dakord me mendimet se cikli i kalendarit Maja perfundon ne 21 dhjetor. Pra pergjigja per te … Vazhdoni leximin e Eshte mese e vertete qe 21 dhjetor eshte dita tragjike

Zbulo pse Kalendari Maja perfundon ne 21 Dhjetor 2012

Je i intriguar nga parashikimet tmerresisht te sakta te Fisit Maja? Do te dish gjithashtu dhe per arsyen pse ata kane perfunduar kalendarin e tyre ne 21 dhjetor 2012?? Ky postim do tju zbuloje gjithcka mbi intrigen e 21 dhjetorit dhe ju do ta kuptoni perfundimisht arsyen e vertete te kesaj historie. Duke lexuar mbi … Vazhdoni leximin e Zbulo pse Kalendari Maja perfundon ne 21 Dhjetor 2012

2012 Profecia Maja

Çfarë do të ndodh ndodh në dhjetor 2012? Shumë njerëz kanë dijeni për kalendarin e fisit Maja, por jo të gjithë e kuptojnë se çfarë do të thotë ai ose si funksionon. Ky kalendar përfundon më 21 dhjetor 2012. Çfarë do të thotë kjo? Ata që i njohin majatë dhe saktësinë e tyre të habitshme … Vazhdoni leximin e 2012 Profecia Maja

2012 parashikimi i fisit Maja

Çfarë do të ndodh ndodh në dhjetor 2012? Shumë njerëz kanë dijeni për kalendarin e fisit Maja, por jo të gjithë e kuptojnë se çfarë do të thotë ai ose si funksionon. Ky kalendar përfundon më 21 dhjetor 2012. Çfarë do të thotë kjo? Ata që i njohin majatë dhe saktësinë e tyre të habitshme … Vazhdoni leximin e 2012 parashikimi i fisit Maja