Salcë italiane me mish dhe domate

Për 6-8 persona nevojiten:

* 250gr mish i grirë
* 100gr salcë domatesh
* 750gr domate të qëruara dhe të grira
* 1 thelb hudhër
* 1 filxhan kërpudha të prera të kaurdisura
* pak kripë speci
* 1/4 filxhan vaj ulliri
* kripë dhe piper i zi

Përgaditja :

Duke përzier, kohë pas kohe, në zjarr rë dobët, në vajin e ullirit të nxehtë i skuqom kërpudhat, hudhrën, mishin e grirë dhe kripën e specit. E shtojmë domaten e grirë dhe e ziejmë 45 minuta në zjarr të dobët. Pastaj e shtojmë salcën e doamtes. Hedhim kripë dhe piper të zi dhe e lëmë në zjarr të dobët edhe 30 minuta. Kjo sasi e salcës mjafton për 750 gram shpageti apo pasta të tjera.

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni / Ndryshojeni )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni / Ndryshojeni )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni / Ndryshojeni )

Foto Google+

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Google+. Dilni / Ndryshojeni )

Po lidhet me %s