NASA komunikon me jashtëtokësorët, mesazh i deshifruar

NASA komunikon me jashtëtokësorët, mesazh i deshifruar Është botuar kohët e fundit një dokument nga Ministria e Mbrojtjes Britanike, e cila i referohet një mesazhi të ardhur nga hapësira. Ky mesazh është marrë nga NASA në vitin 1998, por i është dashur shumë vite punë e mund për të deshifruar këtë mesazh të ardhur nga … Vazhdoni leximin e NASA komunikon me jashtëtokësorët, mesazh i deshifruar

Advertisements

Ligjet e dashurise

Me poshte do te jepen disa nga ligjet me te rendesishme qe e udheheqin dashurine: Ndjesite e kendshme cojne ne terheqje: Kur dikush beson se nje person mund ta ndihmoje ate te plotesoje disa nga nevojat e tij emocionale te palotesuara ai do te filloje te perjetoje ndjesi te kendshme kur rri me ate person. Dhe … Vazhdoni leximin e Ligjet e dashurise

NASA pajtohet me parashikimet e fisit Maja

Populli Maja me saktësi e ka parashikuar kolapsin e para disa ditshëm total të internetit dhe telefonisë celulare në planet, sepse sipas parashikimeve të tyre – 11 tetori i vitit 2011 është dita kur në tokë duhet të bien valë të forta të rrezatimit nga dielli. Para disa ditësh, në fushën e komunikimit pa tel … Vazhdoni leximin e NASA pajtohet me parashikimet e fisit Maja

Si ndikon media tek ne

Beni ishte nje dite ne paleter dhe ate dite e pati shume te veshtire te bente stervitje sepse Ipodi i tij ate dite skishte bateri dhe i duhej te degjonte kenge romantike qe jepte boksi i palestres. Nuk ishin kenge romatike normale, por nga ato kenge qe te japin pershtypjen se kengetari eshte ulur ne … Vazhdoni leximin e Si ndikon media tek ne

Pa derdhur gjak nuk ka ndjese – Hebrenjve 9:22

Krishti u ringjall per te shpetuar njerzimin nga mekati Si do ta kuptonit kte fjali nese fjala "mekat" do te nenkuptonte gjenin pergjegjes per vdekjen e njeriut??? (Psalmi 51:5 Romakeve 5:12 - Duke qene se te gjithe femijet u ngjizen pasi Adami dhe Eva mekatuan, pasardhesit e tyre trasheguan vdekjen) (Korintasve 15:56 - Gjemba e … Vazhdoni leximin e Pa derdhur gjak nuk ka ndjese – Hebrenjve 9:22